MHNYMA-
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG YOUPAYYOURCRISIS

Για τον βρώμικο πόλεμο ενάντια στην ΠΔ


To χρονικό των απανωτών φιμώσεων.
Μια καταγγελία για το
blog youpayyourcrisis.blogspot.com


Οι αριστεροί «δημοκράτες» που διαχειρίζονται το blog youpayyourcrisis.blogspot.com μας έδειξαν τo αληθινό προσωπό τους. Μας έκαναν επίδειξη δύναμης όπως αυτή απορρέει από την κατοχή και διαχείριση (για να το πούμε και μαρξιστικά) ενός μέσου πληροφόρησης όπως το blog τους. Καλαμοκαβαλημένοι όντες/ούσες, το μόνο που καταφέρνουν τελικά είναι να μας υπενθυμίζουν τη λαική ρήση: "Εκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο". Ας δούμε γιατί:

1)      Η διαχειρίστρια επιλέγει να βάλει το άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου το οποίο (μαζί με τα σχόλια) μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε  εδώ:  http://bit.ly/wSXgFw. Όπως μάλιστα ψευδέστατα ισχυρίζεται (δείτε και παρακάτω) -βάζοντας το προσωπικό της λιθαράκι συκοφάντησης- υποτίθεται ότι παρακλήθηκε από τον Τάκη Φωτόπουλο για την ανάρτηση αυτού!

2)    Ακολουθεί ο ορυμαγδός των άναρθρων κραυγών των σχολιαστών που είχε όμως μία κοινή συνισταμένη όπως μπορεί να διαπιστώσει και ο πιο ανυποψίαστος και αγαθός αναγνώστης: Μην ξαναβάλετε το Φωτόπουλο, εξαφανίστε το Φωτόπουλο. (plan A)

3)      Ο γράφων αποφασίζει να στηρίξει τη συνέπεια των λόγων και το ορθό θεωρητικό οικοδόμημα των αναλύσεων του αρθρογράφου (μέρος του οποίου αντικατοπτρίζεται και στο επίμαχο άρθρο) τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία κάτι που αποδείχτηκε από τα οικονομικά γεγονότα εκ’των υστέρων, ακόμα και χρόνια μετά..

4)      Η εμπεριστατωμένη (με συγκεκριμένες αναφορές σε παρελθοντικά άρθρα του συγγραφέα και αντιστοίχηση σε αδιάψευστα οικονομικά γεγονότα) επιχειρηματολογία μου, καθώς και το να βρεθεί έστω ένας να στηρίξει τον υπό «λιθοβολισμό» αρθρογράφο χαλώντας τους το πανηγύρι, φαίνεται ότι ενόχλησε πολύ. Μπήκε λοιπόν σε δράση το plan B: «Στρέψτε τη συζήτηση εκεί που (νομίζουμε) ότι μάς συμφέρει/βολεύει». Μου απαγγέλθηκε ως συνέπεια, ερωτηματολόγιο με θέματα τα οποία ουδόλως σχολίασα και ασχολήθηκα. Τους απάντησα καταλλήλως για το αναφαίρετο δικαίωμά μου να σχολιάζω το θέμα που εγώ κάθε φορά θέλω, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το σχόλιο θα σχετίζεται με το υπό εξέταση άρθρο, προϋπόθεση που ίσχυε στην προκείμενη. Παράλληλα αντέκρουσα τους προσβλητικούς (και άσχετους) καταχρηστικούς χαρακτηρισμούς για ηγέτες της Σοβιετικής Ένωσης.

5)      Ξεκίνησε τότε η γνωστή επικόλληση των «κατάλληλων» ταμπελών (Plan C), μιας και η ένδεια των (αντ)επιχειρημάτων δεν τους επέτρεπε να κάνουν κάτι καλύτερο ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Σχεδόν μόνιμο γνώρισμα της ίδιας κατηγορίας ανθρώπων είναι να αποδίδουν ιδιότητες και να προσάπτουν κατηγορίες που αντικαθρεφτίζονται σε αυτούς. Έτσι κατηγορήθηκα ως «πατερούλης», «προσωπολάτρης», «ότι δεν επιτρέπω κριτική στο Φωτόπουλο», αλλά και άλλα πιο αφηρημένα όπως «μάγκας», «βλαξ», «μπουρδολόγος», «μη αυθύπαρκτος», «χουλιγκάνος», «αηδιαστικός» κλπ

6)      Το πρωί της Δευτέρας κατά τις 8.30 έγραψα ένα σχόλιο (βλέπε παρακάτω) ως απάντηση σε όλα αυτά αποκαλύπτοντας και το τί βρίσκεται ουσιαστικά από κάτω. Και -τώρα ερχόμαστε στο ουσιώδες- η διαχειρίστρια δεν ανήρτησε το σχόλιο-απάντηση. Το ξανάγραψα και το ξανάστειλα άλλες δύο φορές αλλά τίποτα. Έπειτα από επικοινωνία με την Περιεκτική Δημοκρατία (ΠΔ) για να καταγγείλω το γεγονός,  μού επιβεβαίωσαν (στέλνοντάς μου και την αντίστοιχη επικοινωνία τους με τη διαχειρίστρια) ότι και τα δικά τους σχόλια φιμώθηκαν!!! Η διαχειρίστρια μάλιστα αφού ισχυρίστηκε ψευδώς ότι παρακλήθηκε να βάλει το άρθρο (!) δικαιολογήθηκε προς την ΠΔ με το σκεπτικό ότι τα σχόλιά τους είχαν υβριστικό περιεχόμενο. Σε ότι αφορά στο δικό μου σχόλιο, το οποίο υπάρχει παρακάτω για να βγάλετε μόνοι σας συμπέρασμα, δεν υπάρχει κάτι το υβριστικό. Εκτός και αν σε μια βαθιά κρίση σεμνοτυφίας  το γυναικείο γεννητικό όργανο στη γλώσσα της αργκώ και βαλμένο μέσα στη λαική ρήση «και του μουνιού χτενίσματα» είναι υβριστικό. Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είναι:  Κάντε τη σύγκριση με τα υπόλοιπα από την άλλη πλευρά υβριστικά και προσωπικώς προσβλητικά σχόλια (βλέπε παρ.5) που ελεύθερα αναρτώνταν χωρίς ανάλογη λογοκρισία!! Δεν είναι να πεις ότι ήθελε η διαχειρίστρια να αποφύγει τις «φασαρίες» στο blog της! Γιατί στη χειρότερη θα τα «έκοβε» όλα, όχι επιλεκτικά. Αυτό μόνο θα τη δικαιολογούσε.

Τι συμπέρασμα βγαίνει από όλη αυτή την ιστορία;

Κατά τη γνώμη μου ένα: Τα προηγούμενα πλάνα απέτυχαν, ολοταχώς στο plan D: «Φιμώστε τους»

Αυτή είναι η αντικειμενικότητα του blog: youpayyourcrisis.blogspot.com

Πώς νιώθουν άραγε όλοι αυτοί οι δημοκράτες αντισταλινικοί, αντιλενινιστές, αντί, αντί, αντί... (ένας σωρός ετεροπροσδιορισμοί)? Νιώθουν δυνατοί που επιλέγουν ποιοί κόβονται και ποιοι περνάνε το comment control? Περισσεύει δημοκρατία για τους υπολοίπους? Ή μήπως όταν σφίξουν οι κώλοι απομένει μόνο η φίμωση?

  

Ένας σχολιαστής που συνηθίζει να «υπογράφει»
με το ψευδώνυμο Ψ-στέργιοςΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

 

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ (BUTT) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

15 χρόνια «του κώλου (butt) επιχειρήματα και του μουνιού χτενίσματα» Αποτύχαν στις «ερμηνείες» στους για την ελληνική (και όχι μόνο) οικονομία και κοινωνία. Ματαίως έγινε προσπάθεια να μαζευτούν τα αμάζευτα. Στην αρχή ήταν το «Γράψε ότι έχουμε μία μικρή ύφεση, δε βαριέσαι εδώ η Γερμανία έχει μεγαλύτερη.» Ελα όμως που μαζέψαμε –12% και πάμε για –20%. ενω η ανεργία οδεύει στο 25% όταν στη Γερμανία πέφτει συνεχώς. Μετά ήταν το «Γραψε ότι όλα είναι ένα (μεθοδευμένο ή μή) παραμύθι με δράκους χρεοκωπίας » έλα όμως που τελικώς δεν ζούμε εμείς καλά αλλά οι από πάνω ακόμα καλύτερα. Έπειτα από σωρεία αποτυχιών γυρίσαμε εν είδει μετά χριστόν προφήτη στο «κούρεμα μέσα στο ευρώ». Όμως –και αυτό είναι απότοκο των «διαπραγματεύσεων με τους δανειστές από θέση καθαρής αδυναμίας, αφού δεν ελέγχουμε καμία οικον πολιτική- αν είναι κάτι που κουρεύεται με την ψιλή είναι και τα τελευταία κεκτημένα καθώς και η δημόσια περιουσία και υπόσταση του ελληνικού λαού. 

Αν είναι κάτι στο οποίο τελικώς πέτυχαν οι ευρωκομμουνιστές (διάβαζε: αντι-κομμουνιστές) είναι το να ρίξουν το καράβι του λαϊκού κινήματος στην ξέρα της αδράνειας, του φόβου και του «there is no alternative» πέρα από το να περιμένουμε τους ευρωπαίους να μας σώσουν.

Τσούζουν οι οικτρές αποτυχίες τους, τσούζει το να υπάρχουν φωνές (έστω μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών) να τα προβλέπουν εδώ και πολλά χρόνια όλα αυτά και επίσης τσούζει το να υπάρχουν λίγοι ενεργοί πολίτες που τα υπενθυμίζουν  και τα φέρνουν στο φώς όλα τα παραπάνω. Τι ωραία που ήταν όταν το παιχνίδι της μπλαμπλαδολογίας τους παιζόταν ανώδυνα στο γήπεδο της αφασίας τους. Τώρα επιστρατεύονται πρόθυμοι να αποφανθούν και να προσάψουν «σταλινισμό» (μετά από καλή παβλοφική εκπαίδευση του φοιτητοκοπαδιού για σωστά εξαρτημένα αντανακλαστικά), ιδιότητες δικτάτορα (συνηθισμένη κατηγορία για το μισητό άνθρωπο από τον χίτλερ, τον μάο, τον καντάφι, τον μπους, μέχρι τον αυταρχικό πατέρα), αλλά και άλλα πιο πρωτότυπα όπως ετεροφωτισμός και έλλειψη αυθυπαρξίας!. Φαίνεται κάποιοι παριστάνουν τους ατσαλάκωτους του δικτύου και δεν μας λένε τι παπαριές έχουν αυτοί εκθέσει δημοσίως ώστε να κριθούν καταλλήλως, ενώ κάποιοι άλλοι άλλοι καβάλησαν το καλάμι και νομίζουν ότι υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή άνοιξαν ένα site κάνοντας με εις άτοπο απαγωγή αποκλεισμό της ύπαρξης για τους υπολοίπους που δεν έχουν site ή δεν είναι δημοσιογράφοι να γράφουν μια παπαριά στην κάθε βοθροφυλλάδα.

Μην αγχώνεστε «αγαπητοί» για τη λογοκρισία του Φωτόπουλου, η λογοκρισία του ημικοιμισμένου ελληνικού λαού θα είναι βαρύτερη και προπαντώς δημοκρατικότερη. Και η συντέλειά μας ακόμα πιο βέβαια.
 

Επιστροφή